10 redenen om te upgraden naar een nieuwe Denon AV-receiver

 

Scroll down

 

UPGRADE JOUW GELUID

 • 1. Geniet van de nieuwste 3D-geluidsformaten

  Audio heeft zich ontwikkeld van 2D-geluid, waar je 'slechts' werd omringd door luidsprekers aan de voor- en achterkant, tot 3D-geluid, voorzien van hoogtekanalen met Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D. Met de nieuwste receivers van Denon hoor je geluid in drie dimensies en zit je in het middelpunt van de actie, of het nu gaat om films, series of games.

 • Denon2. De geluidsexperts

  Wij ademen geluid, onze technische teams zijn continu bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van manieren om je kijk- en luisterervaring te verbeteren, gebaseerd op meer dan een eeuw aan audio-ervaring. Bij iedere nieuwe generatie AV-receivers van Denon worden ieder jaar honderden onderdelen vervangen of geüpgraded voor nog betere prestaties en toonaangevend geluid.

 • Denon3. Pas je receiver aan, niet je kamer!

  Zelfs het allerbeste product klinkt anders in iedere ruimte, ongeacht hoe nauwkeurig je hem instelt. Dankzij de enorme meet- en verwerkingskracht van de bij iedere Denon-receiver ingebouwde Audyssey-kalibratie, hoef je alleen de meegeleverde microfoon aan te sluiten. Het systeem stelt vervolgens alles automatisch in. Je favoriete films en tv-programma's kwamen niet eerder zo goed tot hun recht.

UPGRADE NU

UPGRADE JOUW BEELD

 • Denon4. Rijkere kleuren en scherpere, helderdere afbeeldingen

  De nieuwste AV-receivers van Denon zijn voorzien van geavanceerde videoverwerking waarmee de nieuwste beeldformaten met meer details, betere kleurweergave en verbeterd contrast worden weergegeven. Zo krijg je een nog beter beeld voor een veel meeslependere ervaring. En als je nog steeds gebruikmaakt van oudere apparatuur, wordt de video zelfs opgeschaald naar 4K Ultra HD-resolutie voor de allermooiste weergave op je nieuwe 4K tv!

 • Denon5. Jouw tv verdient de beste AV-receiver

  We zijn een heel eind gekomen sinds de VHS-videobanden, dvd en slechts enkele tv-zenders. Met de nieuwste receivers van Denon komen Blu-ray, 4K UHD (ultra high definition) tv, games en streamingdiensten, zoals Netflix volledig tot hun recht. En dit alles met slechts één eenvoudige kabelaansluiting met de nieuwste HDMI-standaarden voor beeld en geluid, zoals ARC en Dolby Vision. Van series tot films en je favoriete tv-programma's: met de receivers van Denon haal je het beste uit je kijkervaring.

 • Denon6. De digitale octopus

  Met tot wel 8 HDMI-ingangen zijn de nieuwste generatie AV-receivers van Denon geschikt voor al je videobronnen, van tv-ontvangers tot computers en gameconsoles. En ze zijn klaar voor alle verschillende 4K ultra high definition tv-formaten, zoals HDR, HLG en Dolby Vision. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over alle technische aspecten; onze nieuwste AV-receivers vormen het hart van je home-entertainmentsysteem en regelen dit allemaal voor je.

UPGRADE NU

 

UPGRADE JOUW BELEVING

 • Denon

  7. Bevrijd je muziek!

  Onze nieuwste AV-receivers zijn gebaseerd op meer dan een eeuw aan audio-ervaring, hierdoor klinkt je muziek fantastisch. Ze kunnen niet alleen muziek afspelen van je cd-, dvd- of Blu-ray-speler, maar ook worden aangesloten op je computer of netwerkopslag. Bovendien kan je bestaande muziekbibliotheek worden uitgebreid met onbeperkte muziek van streamingsdiensten, zoals Spotify, Deezer en Tidal. Je kunt zelfs muziek rechtstreeks vanaf je telefoon streamen met behulp van Apple Airplay 2 of Bluetooth.

 • Denon

  8. Jij hebt de controle!

  Iedereen heeft het over stembediening. Echter, het probleem is dat er drie verschillende spraaksystemen zijn: Amazon Alexa, Google Assistant en Siri. Met de nieuwste receivers van Denon vormt dit geen probleem, want middels toekomstige firmware updates zullen alle drie de slimme assistenten worden toegevoegd.

 • Denon

  9. Jouw muziek in elke kamer

  Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie is dat mogelijk. HEOS is een door Denon ontwikkeld, draadloos multiroom-audiosysteem dat je kunt aansluiten op draadloze luidsprekers en andere componenten in en om het huis. Je kunt je muziek, streamingdiensten en zelfs het geluid van je tv overal afspelen. Het is snel en eenvoudig om extra zones in te stellen of toe te voegen via de gratis HEOS-app op je smartphone of tablet.

 • Denon

  10. Eenvoudig te installeren, nog eenvoudiger te gebruiken

  Met al deze functionaliteiten, zou je verwachten dat er een computerexpert nodig is om de nieuwe receivers van Denon te installeren en gebruiken. Niets is minder waar: we hebben ons best gedaan om het voor iedereen eenvoudig te maken om zo het optimale uit onze producten te halen. Daarom zijn ze voorzien van een duidelijke menustructuur en een Setup Assistant, die stap-voor-stap instructies weergeeft op het scherm om alles klaar te maken voor gebruik.

UPGRADE NU

KOOP ONLINE

AVC-X8500H

AVC-X6500H

 

AVR-X4500H

AVR-X3500H